Radic Star- lider de calitate în prepararea produselor din carne

de | 21.08.2023 10:25 | Anunțuri, Lifestyle

Când vine vorba de alegerea unor produse din carne de calitate, preparatele Radic Star sunt opțiunea potrivită pentru orice masă.

Compania aduce bunătăți în meniul argeșenilor încă din 1993, iar în prezent gama de produse a ajuns la peste 100 de sortimente.

Radic Star pastrama-oaie-taraneasca

Radic Star produce zilnic peste 30 de tone de preparate din carne, care ajung în șapte județe (Argeș, Dâmbovița, Prahova, Vâlcea, Teleorman, Olt, Dolj și București).

Bunătățile sunt disponibile atât în magazinele proprii și pe site-ul radicshop.ro, dar și în marile lanțuri de supermarketuri.

Gurmanzii se pot aproviziona din magazinele proprii existente în Ștefănești, Pitești (Piața Ceair, Piața Găvana, strada Exercițiu, Piața Trivale, Complex Eremia), Mioveni (strada Pieței), Câmpulung (Mall Câmpulung), dar și în București (Supermarket Snagov).

Radic Star rulada-piept-pui

Fie că este vorba de afumături, carne tocată, carne proaspătă de porc sau de oaie, cârnați, mezeluri, preparate din pui sau grill, produsele Radic Star se diferențiază prin gust și prospețime.

Radic Star ceafa-porc-cu-os-1 (1)

Societatea argeșeană s-a dotat cu echipamente și utilaje moderne și performante, conform standardelor europene, pentru a oferi calitate și siguranța unei mese gustoase. Astfel, Radic Star a devenit unul dintre cei mai importanți producători de carne și preparate din carne, cu produse căutate de milioane de clienți.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Radic Star – audit din Marea Britanie privind eficienţa prevenirii pestei porcine

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radic Star