Radu Perianu, la Curtea de Argeș: ”Orașul regal poate fi competitor serios pentru Valea Prahovei”

de | 05.03.2024 19:25 | Curtea de Argeș, Politic

Radu Perianu, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, a vorbit astăzi în Curtea de Argeș despre potențialul economic și turistic al orașului regal, dar și despre ce înseamnă #PitestiTechCity pentru Curtea de Argeș. Totodată, candidatul liberal a mai precizat că după finalizarea tronsonului de autostradă Pitești-Curtea de Argeș, orașul regal poate fi competitor serios pentru Valea Prahovei.

”Curtea de Argeș poate fi o stațiune turistică de interes național. Reforma turismului a început încă din momentul în care candidatul PNL la primărie, Cosmin Petrescu, a strâns 160 de semnături pentru ca Transfăgărășanul să rămână deschis o perioadă mai lungă de timp. Petiția PNL a fost un succes! Astfel că, săptămâna trecută, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru sectorul DN7C, între km 104+000 și 130+800. Pe scurt, lucrările de modernizare a Transfăgărășanului vor începe curând.

După finalizarea tronsonului de autostradă Pitești-Curtea de Argeș, orașul regal poate fi competitor serios pentru Valea Prahovei. Dar pentru asta avem nevoie și de un spital modern și de infrastructură reabilitată”, a subliniat Radu Perianu.

Totodată, Radu Perianu a mai precizat că proiectul liberal ”#PiteștiTechCity înseamnă servicii medicale de calitate, drumuri bune pentru Argeș, dezvoltare economică. Avem cele 3 posibile locații a două din cele 4 poduri peste râul Argeș care sunt incluse în proiect și care vor putea oferi Municipiului Pitești perspectiva unei dezvoltări economice durabile”.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nicolae Ciucă, înaintea congresului PPE: ”Este un semn de recunoaştere a relevanţei pe care România o are”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu

Ultimele articole