Prefectul Radu Perianu despre azilul din Leordeni : „16 bătrâni erau adăpostiți în imobilul descoperit de polițiști!”

de | 05.01.2024 12:07 | Județean, Administrație, Eveniment, Importante

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu a transmis faptul că în urma controalelor efectuate în comuna argeșeană, Leodeni s-a descoperit că un număr de 16 bătrâni erau adăpostiți în imobil.

În urma informațiilor Poliției Argeș a fost dispusă o verificare la o locație din Leordeni unde exista suspiciunea că funcționează un azil fără forme legale. Controlul a fost făcut de comisia formată din mai multe instituții și s-a confirmat faptul că 16 bătrâni erau adăpostiți în imobilul descoperit de polițiști.”

Radu Perianu mai precizează că acea clădire are patru camere și, conform AJPIS, nu are toate condițiile necesare îngrijirii persoanelor vârstnice.

La acest moment nu are licență, însă proprietarul are depuse actele în acest sens.”

Mai aflăm faptul că beneficiarii sunt toți din București și au vârste peste 80 de ani, cei mai mulți dintre ei nevând familii care să îi preia.

Administratorul i-a mutat în Argeș de la un azil din Ilfov și a susținut în timpul controlului că săptămâna viitoare îi va muta înapoi în locația ilfoveană în care sunt îndeplinite condițiile”, a mai adăugat prefectul Radu Perianu.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Azil de bătrâni fără autorizație, descoperit în Leordeni!

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu

Ultimele articole