Razie pe Dealul Negru! Amenzi pentru comercianții de mici de la Dedulești

de | 03.07.2023 20:21 | Știri, Eveniment, Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș (ISU Argeș) a desfășurat duminică, 2 iulie, mai multe controale inopinate, precum și informări preventive pe linia respectării măsurilor de securitate la incendiu la mai mulți operatorii economici cu domeniul de activitate alimentație publică.

WhatsApp Image 2023 07 03 at 11.05.38 - Razie pe Dealul Negru! Amenzi pentru comercianții de mici de la Dedulești

Potrivit ISU Argeș, în urma verificărilor la nouă astfel de spații de pe raza localității Dedulești au fost constatate numeroase deficiențe pentru care s-au aplicat 12 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 7500 lei.

Amenzi dedulesti - Razie pe Dealul Negru! Amenzi pentru comercianții de mici de la Dedulești

Astfel, pe timpul controalelor inspectorii au constatat deficiențe în ceea ce privește exploatarea instalațiilor electrice, depozitarea materialelor combustibile, executarea de controale interne de prevenire în scopul identificării/ înlăturării stărilor potențiale de pericol de incendiu.

Control ISU - Razie pe Dealul Negru! Amenzi pentru comercianții de mici de la Dedulești

Activitățile de acest fel se amplifică în perioadele cu risc ridicat de producere ale unor situații de urgență, pentru a menține un nivel crescut al siguranței la incendiu.”, transmite ISU Argeș

Practic, vizați de control au fost comercianții de mititei din zonă, la Dedulești oprind sute de șoferi în fiecare zi, pentru a-și potoli pofta sau foamea.

sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Marfă confiscată și amendă în valoare de 4000 de lei

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dedulești | ISU Argeș