anchetaonline.ro

Recital cameral Carpatian Rhytms, la Filarmonica Pitești

de | 12.09.2023 14:35 | Pitești, Lifestyle

Vineri, 15 septembrie, Filarmonica Pitești organizează  de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, primul recital cameral al noii stagiuni. Acesta va fi susținut de naista Gina Sandu, violonistul Mădălin Sandu și pianistul Radu Titi.

Programul cuprinde: G.Caccini – Ave Maria, W. Gomez – Ave Maria, A. Dvořák – Humoresque,  G. Zamfir – Dance de la Foret și Hope song, M. Sandu – Romanian medley, G. Bizet – Habanera, E. Morricone – Tarantella, J. Last – Lonely shepherd, V. Monti – Czardas, F. Kreisler – Schön Rosmarin, C. Porumbescu – Balada și G. Dinicu – The lark.

Madalin Sandu - Recital cameral Carpatian Rhytms, la Filarmonica Pitești

Mădălin Sandu este, de la înfiinţare, din 2007, concertmaestru al Filarmonicii Piteşti. Acesta a absolvit Facultatea de Interpretare Instrumentală a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, la clasa profesorului Ladislau Csendes. A colaborat cu filarmonicile din Bucureşti, Giurgiu, Sibiu, Ploieşti, Constanţa, Râmnicu-Vâlcea, iar ca solist concertist a susţinut recitaluri şi concerte pe toate scenele muzicale ale ţării. Totodată a concertat şi în Italia, Germania, Elveţia, Franţa, Austria, Spania, Ungaria, Republica Moldova și Coreea de Sud. Mădălin Sandu este nu doar un violonist de talent, ci şi aranjor, orchestrator şi dirijor, iniţiator al multor proiecte sonore spectaculoase. De precizat că de doi ani îndeplinește și rolul de director artistic al Filarmonicii Pitești.

Gina Sandu - Recital cameral Carpatian Rhytms, la Filarmonica Pitești

Gina Sandu este profesor de nai la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești. Aceasta este absolventă a Facultății de Interpretare Muzicală (specializarea nai) a Universității Naționale de Muzică Bucuresti, la clasa profesorilor Gheorghe Zamfir și Dalila Cernătescu, doctor în muzică. Ca solist instrumentist, a colaborat cu orchestrele Crai Nou și Țara Bîrsei din Brașov, Magic Orchestra, Orchestra Națională de Folclor din București și Doina Argeșului și Camerata Argesis din Pitești. Gina Sandu colaborează cu Filarmonica Pitești din 2010,, fiind prezentă în numeroase proiecte sub bagheta dirijorilor Tiberiu-Dragoș Oprea, Constantin Grigore și Mădălin Sandu.

Radu Titi - Recital cameral Carpatian Rhytms, la Filarmonica Pitești

RaduTiti este profesor de pian la Liceul de Arte Dinu Lipatti din Pitești și dirijor al corului Ars Nova. Acesta este totodată un colaborator permanent al Filarmonicii Pitești.

Cei interesați pot procura bilete de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului.

Elevii și studenții  vor plăti pentru un bilet 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pensionarii 20 de lei, respectiv 15 lei.

 

Foto: Filarmonica Pitesti.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sute de voluntari și zeci de mentori locali. Miercuri se deschide Târgul de Științe ”Pitești Science Festival”!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești