Sute de voluntari și zeci de mentori locali. Miercuri se deschide Târgul de Științe ”Pitești Science Festival”!

de | 12.09.2023 11:55 | Pitești, Administrație

Sute de voluntari și zeci de mentori locali și-au anunțat participare la a patra ediție a Târgului de Științe ”Pitești Science Festival”! Festivalul începe în 13 septembrie și timp de două zile, 15-16 septembrie, se va desfășura la Pitești, în Piața Primăriei.

Mentorii festivalului ”Romanian Science Festival” sunt absolvenți de universități de prestigiu din străinătate și din țară, a anunțat administrația locală. În Argeș, un număr record de voluntari s-au înscris la ediția din acest an – 800 de voluntari elevi, membri ai comunităților locale, antreprenori și pasionați de științe, dintre care 400 doar în Pitești, dar și 75 de mentori locali din rândul profesorilor. Festivalul începe în 13 septembrie și timp de două zile, 15-16 septembrie, se va desfășura la Pitești, în Piața Primăriei. De altfel, astăzi, administrația locală a organizată o conferință pentru prezentarea evenimentului.

Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti

Peste 350 de experimente științifice

”Curând începe a patra ediție a Târgului de Științe „Pitești Science Festival”!

Astăzi, 12 septembrie i-am reîntâlnit cu plăcere pe organizatori și i-am cunoscut pe câțiva dintre voluntari!

Festivalul, o inițiativă inedită a unor tineri piteșteni care au studiat în universități din SUA și diferite alte țări din Europa, susține interdisciplinaritatea și diversitatea în procesul de învățare!

Științele sunt creative și atractive, astfel mii de elevi din tot județul vor participa activ la peste 350 de experimente științifice!

400 de voluntari numai din Pitești, elevi, antreprenori și pasionați de științe vor anima Piața Primăriei în acest week-end, în 16 septembrie!”, a transmis primarul Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iată cum arată acum. Începe demolarea vechiului stadion ”Nicolae Dobrin”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole