(VIDEO) Imagini de la o nuntă întreruptă de cutremurul din Maroc

de | 12.09.2023 11:40 | Național, Eveniment

Cutremurul de vineri noaptea care a lovit Marocul a fost unul deosebit de puternic, având magnitudinea de 6,8 pe scara Richter. În urma acestuia s-au înregistrat 2500 de decese, în special în zona Munților Atlas.

Seismul a distrus locuințe dar și clădiri vechi de secole din cartierul istoric al orașului Marrakech.

maroc cutremur

Foto: News.ro

Echipe de salvare caută în continuare supraviețuitori însă situația este îngreunată deoarece bucăți mari de stâncă s-au desprins de pe versanți blocând căile de acces și făcând intervenția salvatorilor să fie una extrem de dificilă. Aceștia folosesc lopeți, târnăcoape și inclusiv mâinile goale pentru a-și croi drum prin moloz.

Imaginile de mai jos sunt din momentul cutremurului. Acestea au apărut în mediul online și sunt de la o nuntă, filmate cu o cameră video într-un local din Marrakech.

@yassinechahramane

♬ الصوت الأصلي – Orchestre Yassine Chahramane

 

Foto: Antena3 CNN

Video: TikTok

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Şase spitale din țară pierd finanţarea din PNRR în valoare de milioane de euro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole