anchetaonline.ro

Cine va prelua repertoriul regretatului interpret Petrică Mîţu Stoian

de | 12.01.2023 13:45 | Știri, Cultură, Lifestyle, Național

  • Decizie legată de averea artistică a lui Petrică Mîţu Stoian!

 

Petrică Mîţu Stoian a fost un cântăreț îndrăgit de muzică populară, originar din zona Plaiului Cloșanilor, județul Mehedinți, care din păcate a decedat în luna noiembrie a anului 2021.

 

Petrică Mîţu Stoian!

Foto: gandul.ro

 

Vestea morții lui a fost un șoc pentru apropiați dar și pentru fani. Acesta avea 61 de ani.

Artistul a lăsat în urma sa multă tristețe dar și cântece frumoase, un repertoriu care este ascultat și apreciat de iubitorii de muzică populară și în prezent.

 

Petrică Mîţu Stoian

 

De curând, familia regretului Petrică Mîţu Stoian a decis care este persoana căreia îi va reveni averea artistică rămasă după moartea lui.

 

În calitate de moștenitori ai regretatului artist, Petrică Mîțu Stoian, aducem la cunoștință opiniei publice faptul că începând cu data de 29.12.2022, noi, familia marelui artist, am hotărât în unanimitate următoarele:

 

Oferim gratuit domnului Emil Badea DREPTUL EXCLUSIV să administreze marca înregistrată „Petrică Mîțu Stoian”, să organizeze festivalul închinat marelui artist cât și spectacole în cadrul cărora acesta să fie pomenit, să folosească imaginea, cântecele și numele marelui artist pentru o perioadă nelimitată de timp și pe teritoriul nelimitat!

 

Important: Exploatarea abuzivă a acestor drepturi de către alte persoane, instituții sau organizații este strict interzisă și se pedepsește conform legii!” se menționează în declarația de presă transmisă de familie.

 

Petrică Mîţu Stoian

 

La rândul său interpretul Emil Badea a transmis în mediul online un mesaj de mulțumire adresat familiei regretatului cântăreț:

 

Vreau să mulțumesc familiei regretatului Petrică Mîțu Stoian pentru încrederea acordată, de a fi eu cel care va administra în mod exclusiv moștenirea culturală lăsată de marele artist

 

Este o onoare deosebită, dar în același timp o mare responsabilitate pe care o voi trata cu tot respectul meu!

 

Cu ajutorul lui Dumnezeu și al dumneavoastră, publicul, vom face lucruri frumoase pentru memoria maestrului Petrică Mîțu Stoian,”a scris acesta pe pagina personal de Facebook.

 

Mai jos puteți asculta unele dintre cele mai apreciate melodii ale regretatului Petrică Mîțu Stoian.

 

 

Sursa foto: Facebook EMIL BADEA

Video: Youtube

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Petrică Mîţu Stoian