anchetaonline.ro

Expoziţie de pictură “Aerul culorilor mele” la Muzeul Goleşti

de | 12.01.2023 14:15 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle

  • Expoziţie de pictură la Muzeul Goleşti

 

Lumea culorilor creată de artistul plastic Mihaela Viorela Martin este prezentată în cadrul expoziţiei de pictură “Aerul culorilor mele “, al cărei vernisaj a avut loc joi,12 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Muzeul Goleşti. 

Pasiunea pentru pictură a fost descoperită încă din copilărie, însă a prins contur sub îndrumarea profesorului Ion Pantilie și a profesorului Laurențiu Popa care i-au dezvoltat și perfecționat tehnica.

 

expoziție pictură expoziție pictură

 

Parcursul expozițional al artistei a fost apreciat de profesioniștii domeniului, s-a bucurat de cronici favorabile, iar acest lucru a confirma talentul,  dedicarea și implicarea.

Ultima expoziție a avut loc în luna noiembrie a anului 2022 la Muzeul Țăranului Român din București. Expoziția a fost vizionată de un număr mare de vizitatori, dar și de personalități din domeniu.

Picturile expuse astăzi în cadrul expoziției “ Aerul Culorilor mele” au fost inspirate din natură și din realitățile imediate. Cromatica armonioasă și totodată veselă impresionează și aduce o notă de optimism și căldură sufletească.

 

expoziție pictură expoziție pictură

 

Deschiderea expoziției a fost un eveniment care a adus în prim – plan tehnici diverse: ulei, acuarelă, grafică, toate acestea urmând obedient calea unei singure cerințe: aceea de a conferi lucrărilor sale monumentalitate.

Vernisajul de astăzi a reunit artisti plastici, oameni cu principii și interese diferite, iubitori de artă și frumos cu un simț artistic dezvoltat.

De menționat faptul că expoziţia va rămâne deschisă publicului iubitor de artă  până la data de 11 februarie 2023.

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Golești