Remus Mihalcea: „PSD a intrat la guvernare într-o perioadă critică pentru România, în timp ce USR PLUS a fugit de la guvernare”

de | 09.03.2022 14:28 | Politic

Război total pe scena politică. Toată lumea atacă pe toată lumea. Pentru că problema cea mai stringentă a românilor e reprezentată de facturile majorate la energie, și… energia politicienilor se duce în bună parte spre a explica cum și de ce s-a ajuns aici. Deputatul PSD Remus Mihalcea susține că cei din USR nu au nicio autoritate morală să vorbească, întrucât au abdicat de la guvernare.

„Atacurile la adresa PSD nu mai funcționează nici măcar pentru electoratul vostru”

„Tot ce pot useriștii să facă este să se certe între ei și să dea mereu vina pe alții pentru eșecurile lor. Recent, mai multe voci din USR PLUS au intervenit în discuția despre facturile la energie și, ca de obicei, au încercat să atace PSD. Celor de la USR PLUS le reamintesc că PSD a intrat la guvernare într-o perioadă critică pentru România, în timp ce ei au fugit de la guvernare, aruncând țara în haos, după ce ministrul lor de la Sănătate a gestionat dezastruos pandemia. Mai mult, PSD a venit cu proiecte și cu soluții concrete pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi ale românilor. Am început să implementăm măsuri pentru gestionarea valului cinci al pandemiei și pentru creșterea nivelului de trai al românilor. Dumneavoastră, USR PLUS, ce rezultate ați avut la guvernare? Ce ați făcut concret pentru români? Să luăm exemplu Ministerului Sănătății: haos total în timpul conducerii USR PLUS vs măsuri eficiente în timpul conducerii PSD.”, a declarat Mihalcea.

Potrivit acestuia, „PSD a venit cu propuneri pentru oprirea creșterii prețurilor, am avut discuții pe această temă, în coaliție, cu specialiștii, iar de la 1 februarie 2022 s-a stabilit plafonarea prețurilor la gaz și la electricitate. Alte măsuri urmează să fie discutate.”

„Ce ați făcut dumneavoastră, USR PLUS, pentru a rezolva criza facturilor la energie? Nimic. În schimb, ați insistat pentru liberalizarea pieței energiei, știind că asta va duce la haos și la creșterea prețurilor. Atacurile la adresa PSD nu mai funcționează, nici măcar pentru electoratul vostru, pentru că ne-ați demonstrat tuturor, cât timp ați fost la guvernare, ce puteți face pentru români: NIMIC.”, le-a transmis parlamentarul PSD celor de la USR.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD | PSD Argeș | Remus Mihalcea | USR PLUS