MLC RESIDENCE – BRADU. Casa visurilor tale, la preț promoțional!

de | 29.06.2023 18:27 | Știri, Județean, Lifestyle

  • REDUCERE DE PREȚ de 6.000 euro!

MLC RESIDENCE (re)inventează modul de a trăi bine, inspirat de trendul municipiului Pitești și profitând de avantajele locațiilor unde se află amplasate!

Sursă foto: MLC Sursă foto: MLC

MLC RESIDENCE a combinat spațiul și nevoia de relaxare cu terase și curți generoase, și cu beneficiile speciale ale unor imobile având standard ridicat care oferă adițional, priveliști de ansamblu și intimitate complete.

Sursă foto: MLC

Atunci când cautăm o locuință pe care să o numim ACASĂ avem speranța că viața ni se va schimba în bine și tânjim după motive în plus pentru a fi fericiți. Ne-am convins că timpul petrecut în natură în compania celor dragi aduce bucurie și sănătate! Pentru a răspunde acestor nevoi ale oamenilor s-a dezvoltat complexul rezidențial MLC RESIDENCE – BRADU, într-o zonă cu acces rapid la artere rutiere importate, mijloacele de trasport în comun și cu numeroase facilități în apropiere: școli, grădinițe, magazine, la mai puțin de 10 minute de centrul orașului.

Sursă foto: MLC

PROMOȚIE!

Locuință cu suprafață de 120 mp și teren 400 mp la prețul de 119.000 euro, de la prețul inițial de 125.000 euro, TVA inclus!

Sursă foto: MLC

Imobilul se vinde la cheie, finisajele sunt de calitate superioară, branșamente individuale și împrejmuire.

Fiecare unitate imobiliară este compusă din 4 camere spațioase (living + 3 dormitoare), 2 băi și zona de bucătărie.

Sursă foto: MLC

Structura de rezistență este executată cu betoane de calitate conform normativelor în vigoare de la stații de betoane de prestigiu – HIDRO ARGES, CĂRĂMIDĂ PORTANTA POROTHERM ROBUST, placare exterioară cu polistiren de 10 cm AUSTROTHERM, vopsea decorativă, tablă BILKA RAL 8019, tâmplărie stejar auriu, încălzire în pardoseală, șape, tencuiala mecanizată, placări ceramice de calitate, etc.

  • Informații suplimentare, puteți afla la numerele de telefon: 0752.060.734, 0723.621.665 sau la locaţia complexului rezidenţial, Bradu-Primărie, strada Principală 378.

Sursă foto: MLC RESIDENCE.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

MLC Residence Bradu – Locuințe confortabile și eficient compartimentate, la prețuri excelente!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: MLC RESIDENCE Bradu

Ultimele articole