Restaurant Marcea by PataNegra – Locul perfect pentru evenimentul tău

de | 13.03.2024 14:25 | Lifestyle, Ștefănești

Restaurantul Marcea by Pata Negra este un loc al rafinamentului și al gusturilor alese, cu preparate iberice autentice, pline de savoare, alăturate vinurilor autohtone, din strugurii copți în viile Ștefăneștiului.

Marcea by Pata Negra
Pata Negra se descrie ca fiind un concept diferit, care înglobează o echipă formată în Spania, iar rețetele din meniul său reunesc bucătăria iberică modernă cu cea clasică.

Marcea by Pata Negra

Marcea by Pata Negra promite o nouă experiență gastronomică, oferită de preparatele mediteraneene, care poartă semnătura chef Angi, cea care a definit gusturile mâncărurilor de la Pata Negra Copas y Tapas București.

Deliciile culinare iberice sunt acompaniate de întreaga gamă de vinuri ale Cramei Marcea.

Marcea Pata Neagra

Atmosfera din restaurant este una idilică, ce o să te teleporteze departe de tumultul orașului și de grijile cotidiene, iar decorul o să te seteze rapid pe o stare festivă. Și, fie că ai sau nu motiv de sărbătoare, la fiecare final de săptămână, Marcea by Pata Negra organizează petreceri memorabile, ca de exemplu cea de sâmbătă, 16 martie.

Marcea by by PataNegra

În cazul în care ai un eveniment special în viitorul apropiat, programează o vizită la Marcea by Pata Negra, să vezi cum ar arăta evenimentul tău de poveste

Marcea by by PataNegra

Nu uita, nimic nu unește oamenii mai mult decât mâncarea bună iar la Marcea byPatanegra ai parte de cele mai autentice preparate.

Marcea by by PataNegra

Foto: Facebook Restaurant Marcea by PataNegra

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vrei să oferi copilului tău o zi de naștere de neuitat? Alege locul de joacă de la Marcea Sport

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole