Restricții astăzi pe A1 București- Pitești!

de | 10.08.2022 08:56 | Știri

În cursul zilei de astăzi, miercuri, 10 august, urmează să fie impuse restricții de circulație pe Autostrada A1 București-Pitești pentru efectuarea mai multor lucări.

Restricțiile de circulație vor fi impuse între orele 7:00 și 15:30, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Traficul va fi restricționat pentru colectarea nisipului din zona mediană, pe sensul către Pitești, între kilometrii 39 și 41.

Astfel, oficialii de poliție sfătuiesc șoferii să adapteze viteza de circulație, să se asigure și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație, de asemenea, sunt sfătuiți să nu oprească nejustificat pe banda de urgență.

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident mortal! Două minore de 14 și 17 ani au fost lovite de mașină!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1

Ultimele articole