Restricții de circulație pe DN 7

de | 05.06.2024 08:46 | Național, Eveniment

Mai multe zone din Vâlcea sunt supuse astăzi unor restricții de circulație din cauza lucrărilor.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, în intervalul orar 08.00 – 18.00, pe DN 7, între kilometrii 209-211, pe raza localităților Brezoi și Corbu, județul Vâlcea, se efectuează lucrări la partea carosabilă.

Pe durata lucrărilor, circulația rutieră se va închide în reprize de câte 20 de minute, fiind dirijată de piloți de circulație.

Tot astăzi, în același interval orar, lucrări vor fi și pe DN 7A, între kilometrii  35+500 metri – 36 și 51–52+500 metri, în extravilanul localității Voineasa, județul Vâlcea.

Se vor tăia arborii periculoși pentru siguranța circulației și se fac lucrări la acostamentul părții carosabile, iar pe durata lucrărilor, traficul va fi închis în reprize de câte 20 minute.

Restricții de circulație vor fi și pe DN 67B, pe tronsonul kilometric 49 – 51, pe raza localităților Obislavu și Grădiștea, județul Vâlcea

În intervalul orar 20.00 – 06.00, circulația rutieră se va desfășura pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de circulație, pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la partea carosabilă.

În zona lucrărilor, șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție sporită.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări, să respecte indicațiile piloților de circulație, evitând efectuarea manevrelor periculoase, de depășire a coloanelor de autovehicule”, recomandă polițiștii rutieri

Foto TIRMagazin.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident între o mașină și o căruță la Vedea! O persoană este rănită

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 7A | Vâlcea | Vedea