Restricții de circulație pe centura Piteștiului. Când vor fi instituite și cât ar trebui să dureze

de | 16.04.2023 15:10 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Restricții de circulație pe centura Piteștiului. Când vor fi instituite și cât ar trebui să dureze

Lucrările la tronsonul 5 al autostrăzii Sibiu-Pitești vor afecta traficul rutier de pe centura municipiului Pitești.

Adrian Bococ, reprezentantul WeBuild, firmă care lucrează la tronsonul 5, a anunțat după sărbătorile pascale ar urma să fie impuse restricții de circulație timp de aproximativ 6 luni în zona menționată.

Însă, autoritățile spun că centura Piteștiului reprezintă unul dintre cele mai intens circulate drumuri din România, iar o deviere a traficului prin Pitești ar duce la blocaje interminabile, potrivit Adevărul.

Reprezentanții CNAIR, WeBuild și Primăria Pitești au găsit, în cele din urmă, o soluție. Astfel, urmează să fie făcută o deviere provizorie a traficului pe 800 de metri, prin reducerea numărului de benzi și realizarea unui drum provizoriu.

Autostrada de centură a municipiului Pitești nu va fi închisă, urmând a se realiza o deviere provizorie a traficului (în zona nodului rutier Bascov) pe o lungime de 800 de metri, prin execuția unui drum provizoriu (cu o lățime totală de 7 metri) în lungul autostrăzii de centură. Această deviere a traficului este necesară pentru a fi executat pasajul pe autostradă, peste strada Serelor – Depozitelor, și se va realiza în mai multe etape, în funcție de evoluția lucrărilor de pe șantier pe o perioadă de maximum un an și jumătate. Devierea provizorie a traficului constă în reducerea numărului de benzi (de la două benzi pe sens la o banda pe sens), iar separarea fluxurilor de circulație se va realiza prin balize iluminate”, au declarat pentru ”Adevărul” reprezentanții CNAIR.

Foto descriptiv Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Știai că poți conduce fără permis? Află unde!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești