Restricţii de circulaţie pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

de | 24.04.2024 12:23 | Național, Eveniment

Atenție, șoferi! Traficul rutier se desfăşoară restricţionat, astăzi, pe Drumul Expres Craiova-Piteşti, pentru a permite efectuarea lucrărilor de întreţinere.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, restricțiile de circulație se vor aplica astfel:

  •  în intervalul orar 09:00-14:00, pe sensul de mers Pitești-Craiova, la kilometrul 64+500 de metri, se efectuează lucrări de întreținere a părții carosabile, circulația rutieră fiind restricționată pe o bandă de circulație.
  • în intervalul orar 11:00-14:00, pe sensul de mers Craiova-Pitești, la kilometrul 88, se aplică marcaje rutiere transversale rezonatoare, astfel că traficul rutier se va realiza pe DEx12, km. 74+700 de metri  Negreni – DN 65 Colonești. Circulația va fi restricționată total pe sensul Craiova – Pitești, între kilometrii 74+700 de metri – 88.

Foto descriptiv  screenshot Facebook CNAIR.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ISU Argeș participă la Competiţia Naţională de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Drumul Expres Craiova-Pitești

Ultimele articole