Restricții de trafic pe A1 București-Pitești

de | 31.03.2022 10:12 | Eveniment, Pitești, Știri

Anunț pentru șoferii care circulă, astăzi, pe autostrada A1 București-Pitești! Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române transmite că joi, 31 martie, pe autostrada A1 București-Pitețști au loc lucrări de reparații. Prin urmare vor fi impuse anumite restricții de circulație:

– în intervalul orar 09:00 – 16:00, pe sensul către Pitești, între kilometrii 106 – 107, pe raza municipiului Pitești, județul Argeș, este restricționată prima bandă pentru reparații asfaltice;

– în intervalul orar 09:00 – 15:00, pe sensul către București, între kilometrii 86 – 70, pe raza localităților Teiu, Ionești și Găești, este restricționată în mers prima bandă pentru măsurători topografice.

Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza în zona lucrărilor, să semnalizeze din timp înaintea schimbării benzii de circulație și să mărească distanța de siguranță față de vehiculul din față”, au transmis reprezentanții Centrului INFOTRAFIC.

 

Foto: Economica.net

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1

Ultimele articole