Restricții de trafic pe DN 7 și DN 1E

de | 13.04.2024 10:32 | Național, Eveniment

Mai multe restricţii de circulaţie sunt în acest weekend pe drumurile din România.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, astăzi, între orele 08.00 – 16.00, pe DN 7, pe tronsonul kilometric 209 – 211, între localitățile Brezoi și Proieni, județul Vâlcea, se efectuează reparații asfaltice, motiv pentru care traficul se va desfășura pe un fir, dirijat.

De asemenea, restricții de circulație vor fi și pe DN 1E pentru desfășurarea unei competiții sportive. Este vorba despre Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Pentru a permite desfășurarea acestuia, traficul rutier va fi închis pe DN 1E Poiana Brașov – Râșnov, pe tronsonul cuprins între kilometrii 17 – 21.

Măsura se aplică astăzi, 13 aprilie, între orele 09.00-19.00, și mâine, 14 aprilie, în intervalul orar 09.00-18.30.

În acest context, șoferii care circulă pe drumurile publice menționate trebuie să țină cont de regulile de circulație și să nu efectueze manevre ce aduc riscuri atât pentru ei, cât și pentru ceilalți participanți la trafic. De asemenea, ei sunt sfătuiţi să respecte restricțiile instituite.

Foto descriptiv radiooltenia.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un medic de la Institutul C.C. Iliescu din București a fost găsit mort în incinta spitalului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 7

Ultimele articole