Restricții de trafic pe DN 7

de | 04.04.2024 08:17 | Național, Eveniment

Atenție dacă plecați la drum pe DN 7! Vor fi lucrări.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează toți participanții la trafic că, astăzi, 04 aprilie, vor fi restricții de trafic pe DN 7, pe tronsonul kilometric 214+800 metri – 220, între localitățile Călinești și Tuțulești, județul Vâlcea, deoarece vor fi efectuate reparații asfaltice.

Potrivit sursei citate, măsura se aplică în intervalul orar 08:00 – 17:00, iar circulația rutieră se va desfășura pe un singur fir și va fi dirijată prin piloți de trafic.

Tot pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, restricții vor fi și între kilometrii 222+100 metri – 223, în extravilanul localității Balota, județul Vâlcea, pentru a permite repararea parapetului. Pe parcursul restricției pe tronsonul kilometric menționat, circulația rutieră se va desfășura pe un fir, fiind dirijată de piloți de trafic.

Circulați cu viteză redusă în zona lucrărilor, asigurându-vă bine înainte de schimbarea benzii sau a direcției!”, recomandă polițiștii rutieri

Foto descriptiv Romania Libera

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr din Merișani prins circulând cu 128 de km/h pe DN 73

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 7