”Retroparada Primăverii”, 50 de autoturisme atestate istoric, în Piața Primăriei

de | 27.04.2024 14:46 | Pitești, Lifestyle

Piteștenii au admirat astăzi, în Piața Primăriei, peste 50 de autoturisme atestate istoric după standardele FIVA, fabricate între anii ‘20 și ’90, aflate în colecția membrilor filialei RCR din județul Argeș.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Piața Primăriei din Pitești a găzduit astăzi, 27 aprilie 2024, o expoziție inedită – ”Retroparada Primăverii”, eveniment organizat de către Retromobil Club România.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Retroparada Primăverii a fost un eveniment cu o tradiție de 25 de ani, care, prin reunirea autoturismelor din colecția membrilor Retromobil Club România, a reprezentat o ocazie efervescentă și unică de a lua contact cu istoria fenomenului automobilistic mondial din ultimul secol. Expoziția a avut, la fiecare ediție, o mare putere de atracție pentru publicul de toate vârstele și din cele mai diferite generații, deoarece, de la copil la bunic, autoturismele de colecție au trezit curiozitate.

”Redescoperim, cu această nouă ocazie, frumusețea și eleganța mașinilor clasice care au marcat epoci și generații întregi.

Sunt un iubitor de automobile și m-am bucurat de acest spectacol – peste 50 de autoturisme atestate istoric după standardele FIVA, fabricate între anii ‘20 și ’90, aflate în colecția membrilor filialei RCR din județul Argeș, expuse în Piața Primăriei!

Felicitări posesorilor și mulțumim organizatorului, Retromobil Club România, pentru experiență!”, a transmis primarul Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sute de elevi piteșteni au făcut activități educative în natură

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole