Returul dintre FC Argeș și Dinamo se va juca la Mioveni!

de | 31.05.2023 09:13 | Știri, Eveniment, Județean

Cel de-al doilea meci dintre alb-violeți și dinamoviști, de la barajul de menținere/promovare în Superligă, nu se va disputa pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

FC Argeș a anunțat, printr-un comunicat oficial, că a decis să joace returul cu Dinamo pe stadionul din Mioveni.

Federația Română de Fotbal a anunțat că partida FC Argeș – Dinamo București, contând pentru manșa retur a barajului pentru menținere/promovare în Liga I se va disputa sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21.00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni. În manșa tur, bucureștenii s-au impus cu un neverosimil 6-1, echipa noastră având nevoie de o minune pentru a remonta acest handicap de cinci goluri”, se arată în comunicatul emis de FC Argeș.

În meciul tur, cele două echipe s-au înfruntat pe Arena Națională, în fața a peste 24 de mii de suporteri, iar finalul a fost unul dezastruos pentru piteșteni, Dinamo reușind un meci perfect.

Meciul s-a terminat cu victoria dinamoviștilor, care s-au impus cu 6-1 în fața alb-violeților.

Arena din Mioveni are o capacitate de 10.000 de locuri, în timp ce stadionul din Trivale poate găzdui 15.000 de spectatori.

Foto Facebook FC Arges

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Set! FC Argeș pierde Divizia A cu 6-1!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Arges

Ultimele articole