”Revizuirea legislației în domeniul pensiilor, precum și în cel al salarizării reprezintă prioritatea Ministerului Muncii”

de | 04.08.2023 17:10 | Știri, Național, Politic

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu a avut astăzi o întâlnire cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, doamna Ramona Chiriac.

Vă reamintim că la sfârșitul lunii iulie ministrul Muncii Simona Bucura Oprescu a avut o discuție cu director general al SG Recover din cadrul Comisiei Europene și cu echipa tehnică din cadrul DG ECFIN și SG Recover. În cadrul întâlnirii de atunci a fost asumat angajamentul de continuare a reformelor în acord cu prevederile PNRR și a fost prezentat stadiul actual al celor mai importante două reforme de la acest moment care intră în portofoliul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, respectiv reforma sistemului de pensii publice și reforma salarizării în sectorul bugetar.

”Am avut o primă întâlnire cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, doamna Ramona Chiriac, care m-a asigurat de întreaga sa disponibilitate în parteneriatul pentru reformele prevăzute în PNRR.

Revizuirea legislației în domeniul pensiilor, precum și în cel al salarizării reprezintă prioritatea Ministerului Muncii și Solidarității Sociale”, a scris Simona Bucura-Oprescu astăzi pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

România va continua să ofere training inspectorilor de muncă din Republica Moldova

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole