România va continua să ofere training inspectorilor de muncă din Republica Moldova

de | 03.08.2023 19:25 | Știri, Administrație, Național, Politic

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, anunță că Inspecția Muncii din România va continua să ofere training pentru inspectorii de muncă din Republica Moldova. Această informare vine în contextul în care Simona Bucura-Oprescu a avut o primă întrevedere bilaterală, în format online, cu ministrul Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova, Alexei Buzu.

”Am avut astăzi o primă întrevedere bilaterală, în format online, cu ministrul Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova, Alexei Buzu.

L-am asigurat pe omologul din Republica Moldova de întreaga mea deschidere în ceea ce privește sprijinul în vederea aderării la Uniunea Europeană, inclusiv prin schimb de experiență și bune practici.

În același timp, am convenit cu ministrul Alexei Buzu ca Inspecția Muncii din România să continue să ofere training pentru colegii inspectori de muncă din Republica Moldova”, a scris Simona Bucura-Oprescu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vești importante pentru acești români. Pensiile intră mai devreme!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu