Vești importante pentru acești români. Pensiile intră mai devreme!

de | 02.08.2023 13:20 | Economic, Național, Politic, Știri

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu vine cu o veste importantă pentru pensionari. În această lună,pentru că toți bugetarii, inclusiv poștașii, beneficiază de o minivacanță cu ocazia celebrării Adormirii Maicii Domnului, pensionarii o să primească banii mai devreme. Pensiile prin mandat poștal vor fi plătite între 1 – 11 august, iar pe card banii vor intra în zilele de 9 și 10 august.

”Având în vedere zilele libere din perioada 12 -15 august acordate pentru sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, am decis ca plata pensiilor și a indemnizațiilor pentru persoanele cu dizabilități să fie devansată în această lună.

Astfel, achitarea acestor drepturi se va face în avans după cum urmează:

Pensiile prin mandat poștal vor fi plătite între 1 – 11 august, iar alimentarea conturilor bancare pentru cei care primesc pensiile pe card se va face în zilele de 9 și 10 august.

Drepturile persoanelor cu dizabilități vor fi plătite în 11 august, cu 4 zile mai repede față de termenul stabilit.

Alte beneficii, precum alocația de stat pentru copii și indemnizația pentru creșterea copilului, se plătesc în perioada 8-10 august”, a transmis Simona Bucura-Oprescu.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiectele pot fi depuse din 10 august. Centre de zi pentru persoanele vârstnice pe fonduri europene

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole