anchetaonline.ro

Revoltător! Viermi găsiți în covrigii de la Carrefour

de | 13.10.2022 15:06 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Protecția Consumatorului a efectuat verificări la un magazin Carrefour, în urma unei sesizări care a fost făcută de un bărbat din Galați. Omul a avut parte de o experiență neplăcută, după ce a achiziționat o pungă de covrigei din magazin. Desfăcând ambalajul, bărbatul a găsit viermi în interior.

Revoltat, clientul din Galați a sunat la Proiecția Consumatorului, fiind efectuate controale atât la hipermarket, dar și la producător.

În urma unei reclamaţii a unui consumator care a cumpărat, de la magazinul Carrefour din cadrul Shopping City Mall Galați, o pungă de covrigei cu viermi, pe data de 12 octombrie 2022, Comisariatul Judetean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Galați a desfășurat o acțiune de verificare atât la vânzător, cât şi la producător, SC Master Icy Cream SRL din localitate”, a transmis Protecția Consumatorului Galați.

După ce au fost făcute verificările precizate, inspectorii au aplicat trei amenzi contravenționale de 15.000 de lei și au fost date două avertismente.

Mai mult, s-a decis oprirea definitivă a comercializării a cca 400 kg de materii prime şi produse finite neconforme, dar s-a propus și oprirea temporară a fabricației covrigilor pentru 6 luni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Incendiu puternic! A fost emis mesaj RO-ALERT

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: