S-au reziliat 13 contracte. FC Argeș rămâne fără jucători!

de | 16.06.2023 21:03 | Știri, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

După retrogradarea în liga secundă apar și plecările de la FC Argeș. Jucătorii încep să părăsească unul câte unul clubul: numai astăzi FC Argeș a anunțat că se desparte pe cale amiabilă de 13 fotbaliști.

După Fabio Vianna, cedat deja la campioana Farul Constanța, alte 12 nume au plecat oficial de la FC Argeș. Astăzi cei de la FC Argeș au venit cu trei anunțuri. Mai precis unul în care se anunță că s-a ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu David Meza Colli. Mijlocașul paraguayan a îmbrăcat de 116 ori tricoul alb-violet și a marcat un gol, în toate competițiile. A devenit astfel cel de-al doilea jucător străin care atinge borna de 100 meciuri în tricoul Argeșului, după Elias Bazzi. O altă plecare, prin încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă, a fost cea a fotbalistului Zorhan Bassong. Jucătorul canadian a disputat 10 partide pentru FC Argeș în toate competițiile.

”FC Argeș se desparte de mai mulți jucători din lot”

Pe seară a venit un al treilea anunț pe site-ul argesfc.ro: ”FC Argeș se desparte de mai mulți jucători din lot. Pe lângă Zorhan Bassong și David Meza Colli, despre care v-am informat deja în cursul zilei de astăzi, alți zece jucători nu vor continua la Pitești. Este vorba de Antonio Jakolis, Fabio Vianna, Alin Dobrosavlevici, Mimito Rocha Biai, Marius Constantin, Kevin Koubemba, Boubacar Hanne, Geani Crețu, Andrei Tîrcoveanu, David Croitoru și Wesley Jobello”.

Foto descriptiv. Sursa foto: argesfc.ro.

Citiți, fie asemenea, pe anchetaonline.ro:

De luni. Se schimbă programul de circulație al autobuzelor Publitrans 2000

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Arges

Ultimele articole