Se reziliază contractual de reabilitare al DN 67B, Scoarța – Pitești

de | 15.11.2023 09:33 | Național, Administrație, Importante

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) transmite că DRDP Craiova a câstigat definitiv procesul pentru rezilierea contractului de reabilitare al DN 67B, Scoarța – Pitești, marți, 14 noiembrie 2023.

Directorul regional al DRDP Craiova, Cosmin Călin, a mai explicat că sunt pregătite documentele pentru a lansa în licitaţie proiectarea şi execuţia proiectului.

„După 13 ani de la câștigarea contractului, timp în care nu s-a întâmplat nimic pe acest drum, nici măcar proiectul tehnic de execuție nu a fost întocmit, și după mai multe încercări de reziliere, astăzi (n.r. – 14 noiembrie) DRDP Craiova a câștigat definitiv procesul ce permite rezilierea acestui contract.

A fost un proces dificil, cu multe termene, dar juriștii noștri au reușit performanța de a învinge avocații constructorilor, avocați specializați în astfel de litigii.

Avem pregătită documentația să lansăm în licitație actualizarea documentației tehnice, în baza expertizei realizate de CNAIR, urmând să lansăm în licitație proiectare+execuție.

Pentru a preveni o nouă blocare a acestui proiect, vom propune ca cei 188 de km să fie împărțiți în mai multe loturi”, a transmis Directorul Regional al DRDP Craiova, Călin Cosmin, potrivit informării CNAIR.

Foto descriptiv. Sursă foto: gazetadecluj.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AZI. Curent oprit în mai multe zone din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR

Ultimele articole