Un nou rezultat de excepție pentru sportivii de la Școala Traian! Piteștenii sunt vicecampioni ai Jr NBA România Sud

de | 03.06.2024 13:27 | Lifestyle, Județean, Pitești

  • Vești bune din sport! Un nou rezultat de excepție a fost adăugat de Școala Traian și de către profesorul Cătălin Otobîcu

premii JR NBA scoala Traian

 

Prima ediție a Jr. NBA League România SUD și-a desemnat căștigătorii iar sportivii Școlii Traian s-au întors acasă cu locul II.

Minnesota Timberwolves a câștigat Conferința de Vest a evenimentului și a jucat finala cu Philadelphia 76ers, câștigătoare a Conferinței de Est.

 

WhatsApp Image 2024 06 01 at 01.00.36 8 - Un nou rezultat de excepție pentru sportivii de la Școala Traian! Piteștenii sunt vicecampioni ai Jr NBA România Sud WhatsApp Image 2024 06 01 at 01.00.36 9 - Un nou rezultat de excepție pentru sportivii de la Școala Traian! Piteștenii sunt vicecampioni ai Jr NBA România Sud

 

În cadrul competiției s-au întrecut elevii școlilor din București, Ilfov, Argeș, Prahova și Dâmbovița.

Campioana Conferinței de Est, Philadelphia 76ers (reprezentată de Școala Gimnazială nr. 165 București) a trecut de campioana Conferinței de Vest, Minnesota Timberwolves (Școala Gimnazială „Traian” Pitești), cu scorul de 23-21.

 

premii JR NBA scoala Traian
Menționăm faptul că turneul final al Jr. NBA League România SUD a avut loc la Arena de Baschet din Capitală iar la competiție a fost prezent și Gheorghe Mureșan, singurul baschetbalist român care a evoluat în liga profesionistă din America.
premii JR NBA scoala Traian
Sportivii care au urcat pe podium au primit trofeele, medaliile și diplome de la Carmen Tocală (președintele Federației Române de Baschet), Mircea Cristescu (vicepreședinte FR Baschet și coordonator al proiectului Jr. NBA League România) și de la invitatul special, Gheorghe Mureșan.
premii JR NBA scoala Traian
Din echipa antrenată de profesorii OTOBÎCU CĂTĂLIN și GRAUR TIBERIU au făcut parte:

1. CRIȘAN ANTONIA – 4A
2. OTOBÎCU RAISA – 4 B
3. DEACONU ROBIN – 4 B
4. POPA DAVID – 4 B
5. VANDENBERGER DAVID – 4 B
6. UNGUREANU ADONIS – 4 C
7. ⁠CÂRSTEA ALEXANDRU
8. TUDOR DRAGOȘ – 4 C
9. DEACONU DENIS – 4 C
10. TREPĂDUȘ SEBASTIAN – 4 C
11. VOICU ERIK- 3 B
12. BURDUJAN RAREȘ – 4 C

WhatsApp Image 2024 06 03 at 14.36.02 - Un nou rezultat de excepție pentru sportivii de la Școala Traian! Piteștenii sunt vicecampioni ai Jr NBA România Sud

Foto: Facebook
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole