Roboții umanoizi ai lui Elon Musk – vor ajunge în casele oamenilor pentru prestarea serviciilor sexuale și gospodărești!

de | 21.09.2022 09:15 | Știri, Eveniment, Național

Conform Reutters, Elon Musk și-a anunțat planul de a produce milioane de roboți umanoizi Optimus pentru uz casnic și nu numai.

Totuși, directorul executiv de la Tesla, a anunțat că roboții nu îi pot înlocui pe oameni la tote sarcinile, printre ele fiind și mâna de muncă din fabrici.

Totodată, conform Digi24, Elon Musk a precizat în timpul unui eveniment TED Talk că, în viitor, acești roboți vor putea fi cu ușurință utilizați pentru prestarea unor servicii gospodărești în casele oamenilor pentru gătit, tunsul ierbii, îngrijirea persoanelor vârstnice, putând avea chiar rolul de partener sexual.

Mai mult de atât, Elon Musk deja crede că afacerea cu roboți îl va propulsa mult mai tare decât cea cu mașini.

Primul prototip prezentat de către Elon Musk va avea loc pe data de 30 septembrie, de „Ziua Inteligenței Artificiale”, acesta ar fi numit Opimus, numele face aluzie la liderul puternic și binevoitor al Autoboților din seria de filme Transformers.

De asemenea, producția roboților este preconizată pentru anul viitor, a anunțat Musk.

Foto Digi24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vremea în Argeș astăzi – între 16°C și 6°C

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole