anchetaonline.ro

(VIDEO) Program cu bunătăți de weekend! Hai la târgul Rod cu Spor!

de | 27.09.2022 14:18 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Eveniment deosebit la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești! În perioada 30 septembrie-2 octombrie 2022, Consiliul Județean Argeș va organiza Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale în Argeș “ROD CU SPOR”.

Târgul se află la prima ediție și susține consumul produselor românești mijlocind întâlnirea dintre producători și consumatori. De asemenea, evenimentul își propune să promoveze produselor românești, tradițiile și obiceiurilor noastre.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 30 septembrie, începând cu ora 13:00.

rod spor program - (VIDEO) Program cu bunătăți de weekend! Hai la târgul Rod cu Spor!

Târgul va reuni peste 60 de producători din Argeș și din județele învecinate. Intrarea va fi liberă, iar vizitatorii vor putea cumpăra produse din carne, cu lactate, fructe și legume de sezon, precum și conserve de toamnă – murături, zacuscă și dulceață -, preparate din carne, lactate și brânzeturi, produse de panificație și patiserie, produse apicole, must și vin.

AFIS ROD CU SPOR TARG DE MESTESUGURI SI PRODUSE TRADITIONALE - (VIDEO) Program cu bunătăți de weekend! Hai la târgul Rod cu Spor!

Mai mult, cei care vor trece pragul Muzeului Viticulturii și Pomiculturii Golești în perioada menționată, vor putea întâlni meșteri populari care vor realiza ateliere demonstrative de țesut, cusut, olărit, sculptură, păpuși, pictură pe sticlă/ lemn și cărora le vor putea cumpăra produsele autentice românești.

 

„ROD CU SPOR” este organizat de Consiliul Județean Argeș, sub egida Comitetului de Masiv al Grupei de munți Făgăraș.

La acest eveniment avem bucuria de a avea ca parteneri Oficiul de Dezvoltare Montană Curtea de Argeş, Direcţia Agricolă Argeş, APIA Argeş, AFIR Argeş, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, instituţiile de cultură Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti şi Centrul Judeţean de Cultură şi Arte Argeş.

Vă așteptăm la Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale în Argeș “ROD CU SPOR”!”, transmite CJ Argeș.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AFIR | Argeș | Consiliul Județean Argeș