Pitești: Ministrul Dezvoltării a participat la o prezentare de costume tradiționale

de | 27.09.2022 14:08 | Știri, După locație, După subiect, Pitești, Politic

O prezentare de costume tradiționale specifice Argeșului și Muscelului a avut loc, marți, la Pitești, acolo unde a fost prezent și ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

De asemenea, la eveniment au participat și membrii Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, secretari de stat, reprezentanți ai administrației publice locale și centrale.

port traditional 2 - Pitești: Ministrul Dezvoltării a participat la o prezentare de costume tradiționale

Cu acest prilej, deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, prezentă la eveniment, a explicat de ce sunt importante tradițiile și portul popular.

De ce sunt atât de importante tradițiile, portul popular, foclorul și dansurile noastre?
Pentru că ne reprezintă, pentru că ne definesc identitatea națională.
Tinerii Școlii Populare de Artă și Meserii din Pitești sunt dovada României în care există credință, speranță, sunt dovada României cu rădăcini puternice, a cărei identitate are viitor!”, a transmis Simona Bucura Oprescu.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | PSD