Un român de 22 de ani, plecat la muncă în Croaţia, a fost dat dispărut!

de | 09.11.2023 19:01 | Știri, Eveniment

Familia unui tânăr în vârstă de 22 de ani, din Botoșani, este disperată, după ce n-a mai putut lua legătura cu acesta de la data de 1 noiembrie.

Acesta a părăsit domiciliul la data de 29 octombrie, pentru a pleca în Croaţia, la muncă, însă de la data de 1 noiembrie nu a mai putut fi contactat.

Acesta se numeşte Havriliuc Alin Constantin şi are următoarele semnalmente: 1,65 m înălţime, aproximativ 100 de kg, păr şaten, ochi verzi. De asemenea, pe braţe are două tatuaje „Alin” şi „2001”, potrivit Digi24.

Vestimentaţie cunoscută: hanorac de culoare închisă, încălţăminte sport marca Puma, de culoare verde, pantaloni tip blue jeans de culoare gri.

Cei care care deţin informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Acoperișul unui garaj din Pitești este înghițit de flăcări!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole