Un român a cumpărat un BMW cu 10.000 euro mai puțin decât costa, dar a luat țeapa vieții!

de | 30.05.2023 12:37 | Știri, Eveniment, Național

Autoturism de lux, cumpărat la un preț semnificativ redus, poate indica o frauda. Țeapă pe care și-a luat-o și un român.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani,  a crezut că a tras lozul câștigător, după ce a cumpărat un autoturism marca BMW, pentru care a platit cu 10.000 de euro mai puțin. În schimb, polițiștii de frontieră i-au dat o veste proastă, românul rămânând și cu banii dați, și fără mașină.

El a cumpărat BMW-ul cu 20.600 de euro şi a crezut că a făcut afacerea vieţii sale, având în vedere că maşina valorează pe piaţă peste 30.000 de euro.

1685424803395 auto1 S4 - Un român a cumpărat un BMW cu 10.000 euro mai puțin decât costa, dar a luat țeapa vieții!

sursă foto politiadefrontiera.ro

La întoarcere spre casă, în România, el a fost controlat de polițiștii de frontieră, care în urma verificărilor,  i-au transmis că mașina figurează în bazele de date ca fiind un bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Norvegia, la data de 10.05.2023.

În data de 29 mai 2023, în jurul orei 11.05, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în ţară, un cetățean român, în vârstă de 40 de ani, care conducea un autoturism marca BMW 530E, an fabricație 2017, cu numere de înmatriculare Republica Moldova.
Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Norvegia, la data de 10.05.2023.”,se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în cauză de la o persoană fizică, cu suma de 20.600 de euro și că s-a bucurat de prețul mic cerut de vânzător, comparativ cu prețul real, de peste 30.000 de euro, al unui asemenea tip de autoturism.

De asemenea, românul a spus că nu știe nimic despre faptul că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

În acest caz, polițiştii de frontieră efectuează cercetări privind săvârşirea infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 150.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

sursă foto politiadefrontiera.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu victimă la Domnești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: