Român intrat la pușcărie, doar să scape de certurile cu iubita! Pe 29 martie, coșmarul lui a reînceput!

de | 30.03.2022 22:30 | Știri, Lifestyle, Național

Un roman din Italia a ajuns la pușcărie doar ca să scape de certurile cu iubita, conform presei naționale.

Pentru Valentin, fericirea a dat peste el la 49 de ani, când și-a găsit marea iubire pe internet și tocmai în Italia! Bărbatul a pus la cale un plan destul de îndrăzneț, după ce s-a îndrăgostit.

A vorbit timp de un an de zile pe chat cu o femeie din Italia și a hotărât să se mute la ea. Aceasta locuia într-un oraș industrial din zona Valdera (Pisa) și habar nu avea de ce Valentin voia cu atâta ardoare să se mute împreună cu ea.

Adevărul era că românul nostru nu știa, de fapt, cum să scape de pușcărie, având un mandat de arestare pentru infracțiuni comise în țară. S-a gândit să fugă de Poliție, soluția fiind iubita din peninsulă.

Ce nu a luat Valentin în calcul a fost faptul că mandatul lui era unul european, iar acest ”mic” detaliu l-a dus direct în brațele carabinierilor care îl așteptau pe aeroport. Nici nu a pus bine piciorul în Italia, ca să nu mai vorbim că nici nu a primit un sărut de bun venit din partea iubitei, că a și fost arestat și dus la pușcărie.

online 1

De la carbineri, la iubită și înapoi la pușcărie!

A avut însă, într-un final, șansa să ajungă la destinația plănuită pentru puțin timp. Cât a așteptat să fie extrădat în România, românul a indicat carabinierilor locuința iubitei virtuale pentru a respecta perioada de arest preventiv la domiciliu.

Și cum o veste rea nu vine niciodată singură, Valentin a simțit pe pielea lui ce înseamnă diferența dintre o iubire online și una live. Pentru cei doi, pasiunea s-a consumat rapid în viața de zi cu zi, iar – în loc de sărutări și iubire – românul nostru s-a ales doar cu certuri și reproșuri din partea noii iubite, care avea toate motivele de a reacționa așa după ce a aflat cum și pentru ce mințise.

O ultimă ceartă i-a pus capac lui Valentin, care –  vlăguit de scandaluri- a plecat pur și simplu din casa iubitei, încălcând astfel cu bună știință infracțiunea de evadare din arestul la domiciliu și riscândsă se întoarcă la pușcărie. După doar câțiva metri, a ajuns în Via Lotti, la sediul carabinierilor din Pontedera și s-a predate de bună voie, deoarece arestul i s-a părut mai ușor decât traiul cu iubita.

”M-am certat din nou cu partenera  mea, nu o mai suport! Arestați-mă!”, ar fi afirmat românul conform presei din Italia.

Dorința i-a fost îndeplinită pe loc, iar bărbatul s-a putut bucura de o noapte liniștită în celulă.

Săptămâna trecută, în data de 29 martie 2022, judecătorul Giulio Cesare Cipolletta a validat arestarea românului și a dispus ca – în așteptarea procesului – acesta să revină la locul inițial de pedeapsă, adică domiciliul partenerei până la primul termen, care a fost stabilit peste o lună.

Valentin a încercat să apeleze la mila instanței, dornic să rămâne în pușcărie. A povestit că, liniștit în casa fostei iubite, este doar când doarme și că, în rest, este iadul pe pământ, acuzând femeia că ar fi violentă și că distruge totul în calea ei.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro: S-au crezut Bonnie și Clyde într-un magazin din Pitești! El a fost reținut 24 ore!

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Italia

Ultimele articole