Româncă de 27 de ani, mamă a 4 copii, înjunghiată mortal în Irlanda!

de | 07.04.2023 13:16 | Știri, Eveniment, Județean

O femeie de 27 de ani din Tulcea, mamă a patru copii, a fost ucisă cu sânge rece în Irlanda. Trupul femeii a fost descoperit chiar de prietenele ei, iar poliția îl caută acum pe criminal.

Românca de 27 de ani se mutase în Irlanda cu un bărbat român cu care trebuia să se căsătorească anul acesta, în septembrie, iar copii ei se aflau în grija rudelor din România.

Femeia a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia în Limerick, Irlanda. Apartamentul tinerei a fost sigilat, fiind efectuată şi o examinare tehnică, potrivit autorităţilor.

Poliţiştii irlandezi au deschis o anchetă pentru crimă şi fac cercetări în apropierea blocului pentru găsirea armei crimei.

Totuși, conform Antena 3 CNN, o sursă din anchetă susține că este luat în calcul şi că victima să fi fost vizată de atac pentru că lucrase în industria sexului.

De asemenea, unele surse suțin că un bărbat cu o mână pătată de sânge și bandajată ar fi fost văzut într-un magazin de pe strada Henry, din apropiere.

Deocamdată nimeni nu a fost arestat. Cercetările continuă, potrivit BBC.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto www.thejournal.ie

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Caz șocant în Argeș! Băiețel de 12 ani bătut și umilit zile la rând de un grup de colege!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: