Românca ce avea 7 mandate de arestare în Spania – a fost prinsă!

de | 04.06.2023 14:46 | Știri, Eveniment, Național

O româncă de 30 de ani, care avea 7 mandate de arestare pe numele ei în Spania, a fost prinsă de polițiști, după ce ani la rând a reușit să fugă.

Românca a mai fost arestată de nouă ori. Aceasta era căutată în toată țara pentru mai multe jafuri și intrare prin efracție în casele unor bătrâni, încă din anul 2015.

Polițiștii susțin femeia era lidera unui grup infracțional care se ocupa cu jefuirea persoanelor în vârstă.

Aceasta avea trei mandate de arestare ce au fost emise în Malaga, apoi câte unul în orașele Fuengirola, Roquetas de Mar, Torrevieja și Manzanares în mai multe dosare de furt, care au avut loc în anii 2015, 2022 și 2023, precizează publicația Știri Diaspora, conform Antena 3 CNN.

Acum, după mai mulți ani în care a reușit să scape, a fost în cele din urmă localizată și arestată definitiv de polițiștii din cadrul Grupului de Combatere a Criminalității Organizate din Alicante.

Sursa Foto Digi24
Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițiștii argeșeni au intervenit în aproape 70 de cazuri, în ultimele 24 de ore!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole