Polițiștii argeșeni au intervenit în aproape 70 de cazuri, în ultimele 24 de ore!

de | 04.06.2023 14:00 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din Argeș au organizat și efectuat, în ultimele 24 de ore, 17 acțiuni, în tot județul, pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

politie e1685876337782 - Polițiștii argeșeni au intervenit în aproape 70 de cazuri, în ultimele 24 de ore!

Astfel, în cursul zilei de ieri au acționat peste 300 de polițiști pentru asigurarea ordinii și siguranței publice şi prevenirea oricăror evenimente antisociale, precum şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

argess e1685876373206 - Polițiștii argeșeni au intervenit în aproape 70 de cazuri, în ultimele 24 de ore!

Intervenția acestora a fost necesară în 68 de cazuri, 60 dintre acestea fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Astfel, au fost sesizate 16 fapte de natură penală, 6 dintre acestea fiind infracţiuni contra persoanei.

Totodată, în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat şi 357 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 59.145 de lei.
Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 19 permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, au intensificat activitățile informativ-preventive, în special în zona lăcașelor de cult.

Au fost transmise recomandări cu privire la principalele măsuri de siguranță pentru protejarea bunurilor personale, poșete sau bagaje, precum și recomandări privind siguranța locuinței.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cod galben de inundații în 9 județe din țară! Și județul Argeș este vizat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole