Doi români au murit în Franța, după ce un zid s-a prăbușit peste ei

de | 20.01.2024 09:07 | Național, Eveniment

Sfârșit tragic pentru doi români, tată și fiu, în Franța. Ei au murit în urma unui accident de muncă groaznic. Un zid s-a prăbușit peste ei în timp ce lucrau pe un șantier.

Bărbații în vârstă de 52, respectiv 21 de ani erau angajați legal ca zidari.

Potrivit digi24.ro, tragedia a avut loc joi, 18 ianuarie, în Istres, pe un șantierul unei case de pe malul Etang de Berre. La un moment dat, un zid de beton s-a prăbușit și i-a strivit pur și simplu pe cei doi muncitori.

Angajații de la serviciile de intervenție franceze au intervenit rapid la locul tragediei. Pentru extragerea celor doi bărbați de sub zid a fost necesară mobilizarea a 30 de pompieri, inclusiv specialiști în salvare și degajare.

Când salvatorii au ajuns la ei, doar tânărul de 21 de ani mai avea puls. Transportat cu elicopterul în stare gravă, tânărul a murit în drum spre spital.

Poliția a deschis o anchetă pentru a afla în ce condiții s-a prăbușit peretele și dacă pe șantier au fost respectate normele de siguranță.

Sursă foto: orange.fr

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trafic blocat pe A1! Un TIR a derapat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Franţa