România 2022! Primarul i-a bătut cu bâte pe consilierii locali!

de | 30.11.2022 13:08 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment demn de filmele de comedie a avut loc în Iecea, Timiș, acolo unde primarul Liviu Tomulea de la PSD i-a agresat pe doi membri ai PNL din localitate, potrivit antena3.ro.

Primarul a fost reclamat, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire, ameninţare şi tulbulare a liniştii publice.

Cei doi consilieri locali, Iulian Sârcă şi Mircea Pârva, au obţinut certificate medico-legale şi au depus plângeri penale împotriva edilului PSD.

Evenimentul a avut loc după un meci de fotbal.

“La data de 26.11.2022, în jurul orei 23.50, polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unui local din Iecea Mare a avut loc un conflict între 4 persoane, în urma căruia doi bărbați de 34 și 52 de ani, au fost agresați de ceilalți doi, în vârsta de 42 și 39 de ani. Acestora li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la o unitate spitalicească. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, în care polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

 

Sursa Foto antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Coloană pe DN 1!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole