Ronera Rubber – compania-brand care lucrează cu parteneri din peste 30 de țări

de | 31.07.2023 15:00 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

În noiembrie 2022, o companie din Argeș era desemnată, oficial, în cadrul unui clasament complex realizat la nivel național, cea mai bună firmă mijlocie producătoare de articole din cauciuc din România.

Exportând produse pe 4 continente și în peste 30 de țări, Ronera Rubber și-a consolidat – în cele peste două decenii de activitate în piața de business – nu numai poziția națională, ci și un rol activ ca furnizor important pentru industria auto în plan internațional, contribuind la implementarea unor importante proiecte în țări precum Brazilia, Franța, Germania, Anglia sau Turcia.

Ronera Rubber și-a dezvoltat, în egală măsură, parteneriate solide cu un portofoliu de clienți mari care au ales fabrica din Argeș drept furnizor cu grad ridicat de încredere și care au asigurat prezența acestui nume important din producția argeșeană la masa marilor jucători din România și din afară.

Enumerăm, din acest portofoliu, parteneri precum companiile: Dacia Renault, Toyota, BMW, Ford, General Motors, PSA Group (Peugeot, Citroën, Opel,  Vauxhall), Daimler Benz, WW, Ford, John Deer, AGCO, Massey Ferguson, Fendt, Valtra, Linde, Champion, Sumitomo, Linde, Bombardier, Euromaint, GFR, IRLU, Reva, Alstom, Leoni, Makita, Zoppas Industries, Molex, Yazaki, Autonova etc.

Care a fost MISIUNEA UNEI COMPANII devenite mai mult decât fabrică puternică în industria județeană, adică a unei companii devenite brand?

Să dezvolte, să producă și să comercializeze produse din cauciuc și plastic realizate în Argeș, cu respectarea concomitentă a obligaților legate de protecția mediului și responsabilitate socială, având ca destinație principală industria auto, industria utilajelor agricole, industria electrotehnică, dar și industria construcțiilor civile și industriale și a domeniului feroviar.

Un alt sector dezvoltat puternic în ultimii ani este cel al producției de amestecuri. RONERA produce amestecuri pentru consumul propriu, dar și pentru terți, furnizând diverse tipuri de amestecuri, activitate care generează un procent semnificativ din cifra totală de afaceri.

La nivelul serviciilor, compania realizează prototipuri și piese unicat, asigură servicii complete de proiectare, cercetare și dezvoltare, proiectare și execuție matrițe, dar și servicii de laborator omologat atât pentru uz intern, cat și pentru parteneri externi.

PRINCIPIILE UNUI BRAND

Fondată în 1997, Ronera Rubber și-a construit o bună reputație în domeniul producției de articole tehnice din cauciuc și plastic, devenind, de-a lungul anilor, o firmă de prestigiu datorită felului în care își respectă partenerii de afaceri, prin calitatea serviciilor furnizate, promptitudinea livrărilor și fiabilitatea produselor.

Ronera Rubber se definește drept o companie inovativă și dinamică ce investește permanent în retehnologizare și dezvoltare. Divizia de cauciuc din cadrul companiei are un parc de utilaje cu peste 40 de prese de injecție, majoritatea REP Franța, de ultimă generație. Divizia de plastic este compusă din aproape 20 mașini de injecție performante, având performanțele girate de Krauss Mafei și Negri Bossi.

În același timp, Ronera Rubber urmărește să-și diversifice industriile în care activează pentru a putea gestiona cât mai bine fluctuațiile piețelor interne și internaționale.

Succesul afacerii s-a bazat, în cei 27 de ani de existență, pe satisfacerea deplină a așteptărilor clienților prin implementarea unei politici de calitate care se bazează pe progresul continuu, pe experiența și expertiza echipei Ronera și pe respectul față de fiecare cerință tehnică și comercială a clientului.

ELEMENTELE DE BAZĂ care disting, în piață, reușita companiei argeșene, Ronera Rubber sunt, într-o enumerare succintă, următoarele:

  •  Produse de înaltă calitate și cel mai bun raport calitate-preț comparativ cu producătorii români și europeni de cauciuc.

Un parteneriat convenabil cu alte companii din Europa, grație celui mai nou concept „nearshoring”

  •  Un sistem bine structurat de management al calității și de mediu, bazat pe certificări și standarde recunoscute la nivel internațional.
  •  Stabilitate financiară oferită de partenerii de afaceri de top, din țară și străinătate.
  •  O echipă flexibilă, motivată și energică capabilă să realizeze o gamă variată de proiecte.
  •  Personal executiv profesionist instruit pentru a conduce compania în condiții de siguranță și performanță.
  •  Inovarea permanentă în toate procesele și departamentele companiei, ceea ce asigură flexibilitatea și abordarea cu încredere a unor proiecte îndrăznețe.

DEZIDERATUL ACESTEI COMPANII? „Să ne menținem în topul producătorilor români de profil, iar – pe plan extern – să ne consolidăm poziția de brand recunoscut.ˮ Un brand Fabricat în Argeș.

 

 


Cititi, de asemenea, pe www.anchetaonline.ro

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/adelina-moldoveanu/" target="_self">Adelina Moldoveanu</a>

Articol scris de Adelina Moldoveanu

Specialist în promovare, publicitate și comunicare, cu 14 ani de experiență în mass media și echipa Ancheta.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ronera Rubber

Ultimele articole