Rucăr: Amenzi de peste 50.000 de lei date de ISU Argeș

de | 22.01.2024 21:45 | Județean, Eveniment

Inspectorii din cadrul ISU Argeș au organizat controale inopinate pe raza județului nostru, în urma cărora au fost aplicate 10 amenzi în valoare de peste 50.000 de lei.

Prin intermediul acțiunilor de control se urmărește modul de respectare a normelor de apărare împotriva incendiilor și a celorlalte reglementări din domeniul situațiilor de urgență, dar și existența tuturor documentelor prevăzute de lege în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor.

Astfel, la finalul săptămânii trecute, inspectorii de prevenire argeșeni au desfășurat 6 acțiuni de control în zonele turistice din localitatea Rucăr.

În urma verificărilor, inspectorii de prevenire argeșeni au identificat 10 deficiențe și au aplicat 10 sancțiuni în valoare totală de 50.500 lei.

În urma acestor verificări au fost constatate 10 de nereguli, în ceea ce privește exploatare cu deficiențe a căilor de evacuare, instalațiilor electrice, de încălzire și de ventilație, iar în consecință au fost aplicate 10 sancțiuni în cuantum total de 50.500 lei.”, transmite ISU Argeș

Întrucât siguranța celor care aleg să îsi petreacă timpul liber în astfel de locații este esențială, aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Pompierii argeșeni sunt pregătiți să acționeze, zilnic, pentru asigurarea protecției și siguranței cetățenilor în cazul unor evenimente nedorite, însă situațiile de urgență pot fi evitate printr-un comportament preventiv.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Amendă de 5.000 de lei pentru un argeșean care transporta lemne în mod ilegal

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Rucăr

Ultimele articole