S-a lansat licitația pentru noua sală de sport de la Bogați

de | 07.09.2023 13:00 | Din ediția tipărită, Administrație, Rural

Anul trecut, primarul Ion Gârleanu a depus la Compania Naţională de Investiţii două proiecte, unul pentru construirea unei săli de sport în satul Bogaţi, altul pentru realizarea unei baze sportive în satul Glâmbocelu. Rezultatele demersurilor întreprinse de edil nu s-au lăsat prea mult aşteptate, iar recent CNI a lansat licitaţia pentru prima dintre aceste investiţii.

Proiectul „Sală de sport școlară, sat Bogați, nr. 128, comuna Bogați, județulArgeș” are o valoare estimată de 9.529.214,36 lei (fără TVA), iar ofertele pentru serviciile de proiectare, execuție lucrări și asistenţă tehnică din partea proiectantului sunt aşteptate până cel târziu pe 14 noiembrie 2023.

Sălile de sport şcolare construite prin CNI sunt unele tip, cu o suprafaţă de 1030 mp, cu teren, vestiare şi grupuri sanitare, dar şi cu tribune de 102 locuri. Durata contractului este de 51 de luni, din care o lună şi jumătate pentru proiectare, 13,5 luni pentru lucrările propriu-zise şi 36 luni de perioada de garanție de bună execuție a lucrărilor.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se reiau lucrările de construire a Casei de Cultură Bogaţi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați | CNI | Compania Naţională de Investiţii | Ion Gârleanu