S-a schimbat conducerea la Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș

de | 15.06.2022 15:48 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Politic

S-a schimbat conducerea la Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș, antreprenorul din Curtea de Argeș, Liviu Nicolae, preluând conducerea interimară.

Acesta a fost validat de Biroul Politic Județean al PNL Argeș.

De asemenea, marți, 14 iunie, o delegație a COAL Argeș a participat, la invitația COAL sector 1, la o dezbatere interactivă, invitați speciali fiind ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, președintele ANAF, Lucian Heiuș și directorul FNGCIMM, Dmitru Nancu.

Temele vizate au fost digitalizarea, fondurile europene și colectarea bugetară.

Discuțiile au fost bune și aplicate, cu exemple cocrete din viața antreprenorilor din România și cu accent pe relația dintre entitățile fiscale de stat și mediul de afaceri”, transmit reprezentanții clubului.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Clubul Oamenilor de Afaceri | Lucian Heiuș | PNL