Cinematograf, teatru și concerte în aer liber la Câmpulung Muscel

de | 15.06.2022 16:30 | Știri, Administrație, Câmpulung Muscel, Județean, Politic

 

O nouă veste bună venită din partea primarului Elena Lasconi pentru locuitorii din municipiul Câmpulung. Aceasta a anunțat printr-o postare online faptul că a fost obținută finanțarea nerambursabilă pentru proiectul “Poienița Culturală”.

 

978.400,00 lei pentru Câmpulung.

 

Cu bucurie vă anunț că am primit finanțare nerambursabilă pentru proiectul “Poienița Culturală” în cadrul programului RO-CULTURA”, a anunțat primarul Lasconi.

 

Proiectul “Poienița Culturală” se referă la poienița din Parcul Ștefănescu:

 

Este vorba de Poiența din Parcul Ștefănescu, un loc care de peste un secol a fost folosit de musceleni în activități recreative. În ultimii ani a fost lăsată în paragină.

 

Ne-am propus să revitalizăm zona și am reușit să facem cel mai important pas: obținerea finanțării. Nu a fost ușor, pot spune că a fost greu pentru că genul acesta de proiecte culturale pe fonduri europene trebuie să fie scrise foarte bine ca să convingă.

 

Dintre toate sutele de proiecte depuse din toată țara s-au calificat 80, iar noi ne situăm pe locul 17”,  a precizat primarul USR.

 

Locuitorii orașului Câmpulung se vor putea bucura de un centru cultural în aer liber, concerte, proiecție filme, teatru, expoziții sau ateliere.

 

Ce vom face? Un centru cultural în aer liber, concerte, proiecție filme, teatru, expoziții, ateliere etc.

 

Pe lângă amenajarea propriu-zisă (alei, iluminat, toaletă) vom achiziționa hamace, beanbags, bănci, ghirlande luminoase, un videoproiector de ultima generație, ecran de proiecție extrem de generos și sistem de sunet, ceea ce va permite amenajarea unui cinematograf în aer liber.

 

 

Câmpulung

 

Mulțumesc echipei din Primărie, cât și colegilor de la Casa de Cultură pentru acest succes.

Continuăm!” a adaugat Elena Lasconi.

 

 


Citiți, de asemenea pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Elena Lasconi | Muscel

Ultimele articole