anchetaonline.ro

S-a urcat la volan după ce a băut și a intrat cu mașina direct într-un stâlp de curent!

de | 16.10.2022 22:39 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment rutier a avut loc, în această seară, pe DJ 101B, în județul Ilfov, acolo unde un șofer beat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu autoturismul direct într-un stâlp de curent, conform romania24.

Conform IPJ Ilfov, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat, în cursul orei 18.50, cu privire un accident rutier care a aut loc – Ghermănești, din Snagov, în care un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

La fața locului au intervenit polițiștii rutieri din Snagov care au confirmat evenimentul.

Șoferul în vârstă de 54 de ani, a fost testat aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de mostre biologice.

Totodată, a refuzat acordarea îngrijirilor medicale.

Polițiștii rutieri din Snagov au deschis dosar de urmărire penală pentru a efectua cercetări.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Veste tristă în lumea rap-ului! Artistul NOSFE a murit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: