anchetaonline.ro

Șocant! O mamă a fost înjunghiată mortal chiar de soțul ei! Copilul femeii a sunat la 112!

de | 17.10.2022 08:24 | Știri, Eveniment, Național

Clipe de coșmar în locuința unei familii din Pantelimon, sâmbătă seară, când o femeie de 49 de ani a fost înjunghiată mortal de către soțul ei, chiar în fața copilului de 14 ani. Minorul a fost cel care a sunat 112 pentru a-și salva mama.

Polițiștii și un echipaj medical au ajuns imediat fața locului, dar nu s-a mai putut face nimic.

La data de 15 octombrie, în jurul orei 20:06, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un minor, în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată în imobilul de la adresa de domiciliu, din oraşul Pantelimon”, a precizat biroul de presă al IPJ Ilfov.

La faţă locului au ajuns organele de lege care au constatat leziuni traumatice la nivelul pieptului victimei.

S-a încercat salvarea ei prin manevre de resuscitare, decătre echipajul medical, însă fără succes, fiind declarat decesul victimei.

În imobil au fost găsiţi copilul minor şi soţul victimei, în vârstă de 53 de ani, acesta din urmă aflându-se în prezent în custodia poliţiştilor”, a informat IPJ Ilfov.

Bărbatul este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un motociclist a murit în urma unui accident rutier!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: