anchetaonline.ro

Sală de sport nouă și modernă de 1.200.000 lei în Argeș!

de | 06.09.2022 13:58 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, luni 5 septembrie, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a fost prezent, alături de primarul Marian Ibric, la festivitatea de deschidere a anului școlar la Școala Gimnazială “Nicolae Creţulescu” din localitatea Leordeni. Doar în această localitate, au început școala 430 de copii.

Leordeni - Sală de sport nouă și modernă de 1.200.000 lei în Argeș!

Consiliul Județean Argeș a investit în bugetul pentru modernizarea infrastructurii școlare, multe sume de bani, alocând doar anul acesta peste 5.000.000 de lei pentru unitățile de învățământ.

Datorită bugetului alocat în acest an, elevii Școlii“Nicolae Creţulescu” din Leordeni, vor beneficia de o sală de sport nouă și modernă, cu grupuri sanitare, vestiare și cabinet medical sportiv

Leordeni 14 rotated e1662461983290 - Sală de sport nouă și modernă de 1.200.000 lei în Argeș!

În ultimii ani, au fost alocați Primăriei Leordeni 1.200.000 lei pentru realizarea acestui obiectiv.

260fdde3 bf27 4039 a990 0889354a81f6 - Sală de sport nouă și modernă de 1.200.000 lei în Argeș!

Cu această ocazie, președintele Ion Mînzînă a ținut un discurs atât elevilor cât și cadrelor didactice:

Bine ne regăsim în momentul acesta, un moment de sărbătoare pentru că în viața fiecăruia dintre noi începutul anului școlar a reprezentat o bornă de plecare în viață. Aș vrea să mă adresez, în primul rând, părinților. Mă bucur că sunteți într-un număr atât de mare. De dumneavoastră, ca parte a colaborării cu distinsele cadre didactice, cu administrația locală, depinde în primul rând viitorul copiilor. De prea multe ori ne lăsăm angrenați în alte probleme și nu reușim să îi convingem pe copiii noștri să învețe cât mai multă carte. Singura lor șansă în viață, pentru a performa, este cartea. Obligația dumneavoastră ca părinți este să îi mai degrevați de treburile acelea pe care le mai fac prin gospodărie și să-i puneți efectiv să învețe. Numai așa vor putea ajunge niște oameni adevărați ai societății. Aș vrea să spun un cuvânt de respect și pentru cadrele didactice. Sunt convins că eforturile pe care le fac sunt demne de apreciat. Eu cred că un cadru didactic trebuie să aibă, în primul rând, har, o apropiere față de copii. Eu știu că vă loviți în fiecare zi de probleme pe care cu greu le puteți rezolva. Problemele acestea le au toți oamenii din societate, dar aplecați-vă cât mai mult asupra dorinței pe care trebuie să o aibă acești copii de a performa în viață. Aș vrea spun un cuvânt și administrație publice. Eforturile lor sunt demne de apreciat din partea dvs. și se vede, puțin câte puțin. Astăzi, aici, inaugurăm o sală de sport. Sunt sume mari investite și de Consiliul Județean Argeș pentru învățământ, iar dorința noastră aceasta a fost și va rămâne în continuare, să alocăm sume cât mai mari pentru a da o șansă acestor copii. Numai așa ne putem dezvolta ca societate, numai așa putem performa” Ion Mînzînă, președinte Consiliul Județean Argeș.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Decizie PSD – susține creșterea salariului minim la 3.000 de lei!

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Consiliul Județean Argeș | Ion Mînzînă | Leordeni
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: