Salariul primit de un șofer de tir după ce și-a dat demisia: bancnote de un leu și monede de 50 de bani, puse într-o cutie.

de | 18.05.2023 09:06 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Salariul primit de un șofer de tir după ce și-a dat demisia: bancnote de un leu și monede de 50 de bani, puse într-o cutie.

Patronul unei firme de transport din Arad este acuzat de mai mulți șoferi că și-ar fi bătut joc de ei, oferindu-le mai puțini bani decât le-a promis la angajare.

În această situație se află și un bărbat din județul Timiș, care susține că a fost umilit de șeful său, după ce acesta a ales să își dea demisia pentru că a primit mai puțini bani decât au fost negociați inițial.

Bărbatul lucra ca șofer de tir la o firmă care făcea transport internațional de marfă. În urma neînțelegerilor, șeful acestuia a ales să îi dea salariu în bancnote de un leu și monede de 50 de bani, puse într-o cutie de carton.

page - Salariul primit de un șofer de tir după ce și-a dat demisia: bancnote de un leu și monede de 50 de bani, puse într-o cutie.

Foto Facebook

Nemulțumit, bărbatul a postat pe Facebook fotografii cu banii și a explicat ce i s-a întâmplat.

Feriți-vă de firma (…) deoarece la angajare se promite un salariu, adică minim pe economie, dar, de fapt, nu dă toți banii, adică mult mai puțin. Și în momentul în care îți dai demisia, găsește motive să îți tragă din bani. Și încă o bătaie de joc din partea domnului patron, salariul îl dă cum se vede în pozele de mai jos (de 1 leu și de 50 de bani, într-o cutie). Așa consideră „domnul” că merită să primească oamenii banii munciți de ei”, a scris șoferul pe pagina sa de Facebook

sursă foto Facebook

Citiții, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Restricție de trafic pe A1!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: