anchetaonline.ro

Săli de jocuri și saloane de înfrumusețare din Pitești, călcate de polițiști

de | 05.07.2022 14:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Oamenii legii au desfășurat activități de verificare a pazei, în municipiul Pitești. Au fost controale la mai multe obiective, polițiștii Secțiilor 1 și 2 Poliție Pitești verificând organizarea pazei la acestea.

În urma acțiunilor, s-au sesizat nereguli la un salon de înfrumusețate și o sală de jocuri de noroc. Mai exact, polițiștii au constatat că salonul nu era asigurat cu sistem de alarmă și nu a întocmit analiza de risc la securitate fizică, iar la sala de jocuri s-a constatat sesizarea tardivă a stării de pericol, în urma cționării butonului de panică.

Totodată, reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali verificați au fost instruiți cu privire la modul de organizare a pazei și manipularea valorilor monetare.

Admnistratorii s-au ales cu sancțiuni contravenționale.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se caută personal în acest domeniu! Salariul ajunge până la 3000 de euro

Citește articolele pe același subiecte: Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: