Sălile de jocuri de noroc din Pitești, verificate de polițiștii locali! Paznici amendați

de | 20.08.2023 09:20 | Eveniment, Județean

În noaptea de 18 spre 19 august, polițiștii au efectuat controale inopinate în cadrul sălilor de jocuri de noroc din Pitești.

Acestea au avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale din zona sălilor de jocuri de noroc, precum și verificarea respectării legislației privind modul de organizare și desfășurare a serviciilor de pază.

Astfel, cu acest prilej au fost verificate 5 săli de jocuri de noroc, unde au fost legitimate 41 persoane.

Ca urmare a abaterilor constatate cu privire la organizarea și efectuarea serviciului de pază, oamenii legii au dat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 300 de lei.

Toate sancțiunile au fost aplicate ca urmare a unor abateri săvârșite de agenții de pază, constând în lipsa nejustificată sau nepurtarea însemnelor și a dotării specifice.”, transmite IPJ Argeș

Potrivit IPJ Argeș, la una dintre locațiile verificate, unde paza este asigurată cu personal propriu, agentul de securitate nu se afla în post, iar după ce s-a prezentat, acesta nu avea asupra sa mijloacele din dotare.  El s-a ales cu o amendă de 300 de lei.

De asemenea, la altă locație, unde a fost acționat butonul de panică, agenții de intervenție din cadrul furnizorului de servicii de pază  au intervenit în timpul prevăzut de lege, însă fără a avea asupra lor mijloacele din dotare, fapt pentru care cei în cauză au fost sancționați contravențional.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident pe A1! O mașină s-a răsturnat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole